Alina Grigorescu

Pentru Consiliul Local al Primăriei S1
Sunt Alina Grigorescu și am 45 de ani. M-am născut și locuiesc in București, iar din 2000 locuiesc în Sectorul 1. Am terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității București și, de aproape 20 de ani, profesez în domeniul juridic.

Despre mine

Fiind nemulțumită de direcția în care se îndreaptă România după anul 2016, mi-am dat seama că, doar fiind un cetățean corect și care respectă regulile de conduită în comunitate, nu mai este suficient. Așa că, după ce am înghețat protestând în Piața Victoriei, am decis să fac un pas înainte și, în ianuarie 2019, am devenit membru PLUS. Am ales PLUS pentru că liderii săi mă reprezintă cu adevărat, iar perioada guvernării Cioloș a fost singura rază de normalitate pe care am resimțit-o în ultimii 30 de ani.

Experiența ultimilor ani mi-a arătat că, doar prin implicarea individuală a fiecăruia dintre noi în viața comunității, putem schimba lucrurile, ne putem face viața mai bună, fie că vorbim de lucruri mărunte – cum ar fi sesizarea unei avarii către instituția în competența căreia se află remedierea acesteia – fie că decidem să ne asumăm un rol mai important în comunitatea din care facem parte.

Consider că, în ciuda a ceea ce ni s-a spus întotdeauna despre politică – tocmai pentru a ne descuraja să ne implicăm, politica este de fapt în tot, în tot ceea ce se face bine, dar mai ales în ceea ce nu se face, în conditiile pe care le avem sau nu, în autostrăzi, în spitale, dar și în lucruri care ne afectează viața de zi cu zi, cum ar fi calitatea aerului pe care îl respirăm, modul de colectare a deșeurilor, spațiile verzi sau iluminatul public.

Cred că, prin activitatea de consilier local, voi putea să-mi aduc contribuția atât la îmbunătățirea vieții cetățenilor din Sectorul 1, dar și la schimbarea percepției acestora despre politică și politicieni.

#ConsiliulLocalS1 #echipaUSRPLUSSector1 #invingem