Felix Sima

Pentru Consiliul Local al Primăriei S1
Fluidizarea traficului utilizând eficient sistemele digitale de navigație, prin reconfigurarea unor sensuri unice pe baza analizelor de trafic, a unor intersecții și eliberarea bulevardelor mari de mașinile parcate care blochează benzile de circulație.

Despre mine

Sunt Felix Sima, am 43 de ani, inginer de profesie și candidez la Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1.

Sunt unul dintre cei mulți care s-a săturat de mediocritate, minciună și manipulare, și, nemaidorind să asiste de pe margine la degradarea continuă a societății, am decis să pun umărul la schimbarea în bine a Romaniei și implicit a administrației locale.

Cheltuirea eficientă și transparentă a bugetului local, prin prioritizarea corectă a nevoilor Sectorului 1, este esența unei dezvoltării sănătoase. Un sector bogat, dar văduvit zeci de ani de o administrație profesionistă.

De peste 10 ani activez în domeniul sistemelor digitale de navigație și transport, care pot fi folosite foarte eficient în fluidizarea traficului, una din cele mai spinoase probleme ale Bucureștiului.

Reconfigurarea rețelei de sensuri unice în sector pe baza analizelor digitale de trafic, este unul dintre proiectele care va aduce o îmbunătățire semnificativă a transportului și pentru care voi milita spre implementare.

Deschidere, onestitate și hotărâre, astea sunt reperele mele și, cred că, împreună cu oamenii care gândesc și acționează în acest sens, putem face o politică decentă, în folosul tuturor, cu determinare și bun simț.

#ConsiliulLocalS1 #echipaUSRPLUSSector1 #invingem

https://www.facebook.com/felix.sima.142