Florin Ivan

Pentru Consiliul Local al Primăriei S1
Sunt tată şi bunic - şi ȋmi doresc să contribui la schimbarea eficientă a administraţiei, pentru o viaţă mai confortabilă şi mai sigură pentru copiii şi nepoţii noştri.

Despre mine

Sunt Florin Ivan şi în calitate de bunic ȋmi doresc să contribui la schimbarea eficientă a administraţiei, pentru o viaţă mai confortabilă şi mai sigură pentru copiii şi nepoţii noştri.

Sunt consilier general al CGMB, activist civic şi îmi dedic o mare parte a timpului pentru susţinerea cetățenilor şi a comunității. Activez ȋn comisia de urbanism şi ȋn cea de utilităţi publice a CGMB.

În calitate de consilier general, am fost implicat ȋn analiza unor proiecte diverse de patrimoniu, urbanism, utilităţi publice şi transport in comun. Am făcut demersurile necesare în a găsi soluţii pentru:

-realizarea unei legături rutiere ȋntre Şoseaua Chitila şi Cartierul Giulesti;

-treceri pietonale peste calea ferată a Magistralei CFR Bucuresti Triaj;

-reabilitarea Podului Constanţa;

-urgentarea semnării autorizaţiei şi implementarea proiectului de canalizare a Cartierului Chitila Triaj.

Consider că este nevoie de un proiect de decongestionare a traficului şi de fluidizare a circulaţiei rutiere, prin reorganizarea traseelor pe criterii de necesitate, prin măsuri de interconectare ȋntre treceri, pasaje pietonale şi mijloace de transport ȋn comun, toate corelate cu nevoile populaţiei din zonă.

Din experiența de consilier, știu că trebuie să fiu decis și ferm ca să pot lupta cu sistemul corupt atât cât va fi nevoie pentru a-l ȋnvinge. Îmi asum acest lucru.

#ConsiliulLocalS1 #echipaUSRPLUSSector1 #invingem