Iulia Halaț

Pentru Consiliul Local al Primăriei S1
Nimic nu este mai important decât viitorul copiilor noștri. Iar Educația anului 2021 va fi construită în jurul lor.

Despre mine

Sunt Iulia Halaț, profesor de limba engleză, copywriter și blogger. Sunt filolog și absolvent de studii economice. Consider că nimic nu este mai important decât viitorul copiilor noștri. Iar Educația anului 2021 va fi construită în jurul lor.

Am 25 de ani de experiență ca profesor de limba engleză în sistemul de stat și în mediul privat. Am creat cursuri unice și proiecte personalizate pentru clienții mei ingineri, marketeri, avocați, juriști, notari publici, contabili, economiști, analiști financiari și medici.

Consider că elevii trebuie să devină centrul procesului educațional, iar sistemul educațional trebuie construit și personalizat în funcție de necesitățile copiilor și de nevoile de pe piața muncii.

Proiectul meu de suflet este Refacerea Școlilor de Arte și Meserii în colaborare cu marii angajatori și corelate cu nevoile de pe piața muncii. Consider că acest proiect reprezintă elementul cheie al dezvoltării comunităților locale și regionale.

Ȋmi mai propun ȋmbunătăţirea performanţei copiilor prin crearea unui Centru de excelență în Sectorul 1 pentru profesori dar și pentru studenți. Astfel elevii din clasele terminale vor beneficia de consiliere gratuită despre competențe, meseriile viitorului și vor beneficia de pregătire gratuită pentru testele internaționale Cambridge, IELTS și BEC.

Cred cu tărie în proiectele pe care le propun şi am entuziasmul necesar pentru a le finaliza.

#ConsiliulLocalS1 #echipaUSRPLUSSector1 #invingem