Manuel Vieru

Pentru Consiliul Local al Primăriei S1
Putem reda încrederea românilor în administraţie în general şi în funcţionarii publici în special. Şi vreau ca fiul meu să trăiască ȋntr-o lume normală, fără corupţie.

Despre mine

Sunt Manuel Vieru, licenţiat în psihologie şi deţin un titlu de Master în antropologie culturală.

În prezent sunt consilier local al Sectorului 1, membru ȋn comisia de cultură, învăţământ, sport, mass-media şi culte.

În calitate de membru al comisiei care a selectat proiectele din cadrul Programului Cultural „Centenar” am reușit să stopez o bună parte dintre cele care solicitau bugete disproporționat de mari în raport cu scopul declarat, fie încă din comisie, fie în ședințele de Consiliu Local în care urmau să fie validate.

Am fost implicat ȋn proiecte diverse, alături de colegii mei, şi m-am lovit în permanenţă de sistemul corupt, de grupurile de interese politico-mafiote şi de practici politicianiste. Ȋnsa am mers mai departe.

Ȋn următorul mandat de consilier local îmi propun deschiderea și amenajarea de centre culturale comunitare de cartier, care să aducă evenimentele artistice la îndemâna cetățenilor, consolidarea și reabilitarea clădirilor Universității Naționale de Muzică din București și ale Universității Naționale de Arte București, aflate într-o stare deplorabilă, precum și mărirea numărului spațiilor destinate creației, ateliere de creație, sau spații expoziționale.

Sunt preocupat și de finalizarea și reabilitarea în regim de urgență a investițiilor începute la clădiri, mai ales a celor care adăpostesc unități de învățământ.

Sunt o persoană deschisă si implicată.

#ConsiliulLocalS1 #echipaUSRPLUSSector1 #învingem