Maria Neda

Pentru Consiliul Local al Primăriei S1
Locuitorii din Sectorul 1 trebuie să se simtă într-o comunitate.

Despre mine

Sunt antreprenor și consultant media, fost jurnalist economic, cu experiență de consultant în Dezvoltare Urbană în proiecte internaționale. Mi-am dat seama că fără un mediu politic sănătos nu putem avea o țară cu presă liberă, condiții bune în școli și spitale, străzi curate și acel aer tihnit occidental, în care simți că oamenii se ajută între ei, în comunitățile locale.

M-am înscris în USR (acum USR PLUS) pentru că au fost multe derapaje ale mediului politic în ultimii ani și USR a fost singurul partid care a luptat pentru schimbare.

Vreau ca locuitorii din Sectorul 1 să se simtă într-o comunitate. Mă voi implica în dezvoltarea comunității și comunicare, prin transparență și dialog, aducând firmele, ONG-urile și unitățile de învățământ alături de administrație și de cetățeni.
Proiectul meu prioritar este o platformă online care să unească tinerii aflați la studii de antreprenorii și marile companii din sector. Aici vor fi prezentate informații despre profesii, cum se dezvoltă afacerile, se vor face vizite și chiar stagii de pregătire în cadrul marilor companii.

Este un proiect de suflet, pe care îl voi duce la capăt, ca viitor consilier.

#ConsiliulLocalS1 #echipaUSRPLUSSector1 #învingem