Mircea Savin

Pentru Consiliul Local al Primăriei S1
Vreau să aduc Sectorul 1 ȋn secolul XXI! Pentru copiii mei şi pentru toţi locuitorii acestui sector.

Despre mine

Sunt Mircea Savin, medic şi antreprenor.

Consider că Sectorul 1 are un potențial mare de dezvoltare și multe aspecte referitoare la viața de zi cu zi pot fi îmbunătățite și aduse la nivel european.

În calitate de consilier mă voi implica ȋn aspectele ce țin de sănătate şi de mediu.

Consider că aceste 2 domenii, alături de educaţie şi cultură, definesc calitatea vieţii, valorile şi direcţia unei comunităţi.

Îmi propun să ajut oamenii să aibă o viață mai sănătoasă, ȋntr-un mediu mai curat şi să contribui cu proiecte ȋn special la ȋmbunătăţirea sistemului de management al deşeurilor.

Propun proiectul „Plăteşti cât arunci” privind colectarea selectivă a deşeurilor şi a gunoiului menajer, care are ca principale obiective reducerea deşeurilor generate, creşterea gradului de reciclare şi reducerea cantităţilor de deşeuri depozitate.

Principiul „Plătesti cât arunci” este un concept occidental aplicat cu succes ȋn mai multe oraşe din Europa, iar scopul principal este cel de conştientizare a populaţiei ȋn legatură cu aceste probleme şi oferirea de informaţii pentru a putea ȋnţelege cu toţii cât ne afectează şi cât ne costă de fapt aceste deşeuri.

#ConsiliulLocalS1 #echipaUSRPLUSSector1 #invingem